bojkotN.-Czy ma sens?uwagi,propozycje, wpisywanie adresów

Wszystko, co dotyczy funkcjonowania naszej parafii. Uwagi, propozycji, recenzje (oczywiście pochwalne) kazań, a także zwykłe pogaduchy

bojkotN.-Czy ma sens?uwagi,propozycje, wpisywanie adresów

Postprzez ks.Jacek on 26 Wrz 2011 08:07

bardzo proszę o uwagi, propozycje, podawanie adresów na jakie można pisać.
Adresy najlepiej w wątku "adresy mailowe firm"

Od razu 1 moja refleksja, już parę osób wyrażało wątpliwość czy taka akcja coś da.
Moim zdaniem jest duża szansa jeśli się to dobrze nagłośni. Ale nawet jeśli nie,
to przynajmniej nie staliśmy z założonymi rękami.

W przeciwieństwie do listów protestacyjnych bojkot nie stanowi dodatkowej reklamy N.

Pomóżcie dotrzeć do instytucji, która była by w stanie rozpowszechnić akcję na całą Polskę
(Fronda, WPolityce, Gazeta Polska?) i ją monitorować. Artykuł na Frondzie, który mnie zainspirował
to niestety nie jest podjęcie się organizacji i koordynacji akcji

A narazie rozpowszechniajcie jak się da.

Póki się nikt inny nie znajdzie b.proszę wszystkie informację o zasięgu akcji i ewentualnych sukcesach
przysyłać na bojkot.nergal@gmail.com
ks.Jacek

Dołączenie: 15 Sty 2008 20:01

Re: bojkotN.-Czy ma sens?uwagi,propozycje, wpisywanie adresów

Postprzez Teresa on 26 Wrz 2011 13:08

ks.Jacek napisał(a):Od razu 1 moja refleksja, już parę osób wyrażało wątpliwość czy taka akcja coś da.
W przeciwieństwie do listów protestacyjnych bojkot nie stanowi dodatkowej reklamy N.

Przede wszystkim taka akcja! Nic tak nie boli zorientowanych na finansowy sukces, jak zwężenie eurasowego źródełka!

Inne akcje- o ironio!-zwiekszyły oglądalność programu,czyli są zachętą dla reklamodawców, aby finansować program, w którym "artysta" szydzi z duchowej wrażliwości bardzo młodych ludzi.

Cieszę się,że wreszcie w naszej parafii,zgodnym chórem,z ambony!

Oczywiście przyłączam się.
Stolico Mądrości - módl się za nami!
Teresa

Dołączenie: 19 Mar 2008 12:43

Powróć do Parafia